Fyrverkerier

Mina förhoppningar inför 2015

Jag har förhoppningar inför 2015 som inte infriades under 2014. Jag hoppas att 2015 blir året då vi stannar upp och reflekterar i stunder när vi tycker som majoriteten. Jag hoppas 2015 blir året då vi slutar använda etiketter. Etiketter har vi i kläder och på hängmappar i arkivskåp, inte på människor. Jag hoppas 2015 blir året då vi inser att vi inte alltid är på rätt väg bara för att den är vältrampad.

Spådomar om 2015

Jag vill här passa på och referera en pålitlig källa när det gäller framtiden. Nämligen den gode Nostradamus och vad han ser att 2015 har att bjuda på. Här är några axplock.

Dom döda kommer att återuppstå

Det här kan vara problematiskt. Hur ser Sveriges beredskap ut när det gäller den stundande zombieapokalypsen? I vilket fall som helst så är bra kondition av stort värde när vi ska springa ifrån zombies så snåla inte med vardagsmotionen.

Vesuvius får ett stort utbrott

Ja, vad ska man säga? Ni som har beställt semesterresor till södra Italien i slutet av 2015 ska nog avboka om inte pimpsten och pyroklastiska moln är er grej.

Vi kommer att lära oss att prata med djur

Nu kanske jag slutligen får reda på vad fåglarna i buren vill och vad katten har för inställning till svensk finanspolitik. Vad hunden tänker på vet vi redan.

Slutligen vill jag önska er alla ett Gott Nytt År och att 2015 håller en hyfsad lägsta-nivå.

Att bjuda på sig själv som utvecklare
Project Euler: Problem 1